+38 (067) 185-30-76

101 спосіб впоратися з тривогою, страхом і панічними атаками. Таня Петерсон

101 спосіб впоратися з тривогою, страхом і панічними атаками Петерсон, Таня
260.00 грн
Количество
Автор: Таня Петерсон
Наявність:є
Видавництво: Наш формат
Рік видання: 2021
ISBN: 978-617-7973-43-9

Доставка і оплата

При замовленні від 800 грн - безкоштовна доставка по Києву.
  • Кур'єром у Києві: 70 грн.
  • Оплата при отриманні товару або через Приват Банк
Про книгу
Фото
Відгуки
Випхайте її за двері. Так, її - тривогу за минуле й сьогодення, себе й рідних, роботу й навчання. Виставте за двері й покажіть, що від сьогодні вона не владна керувати вашим життям. Гарна порада, скажете ви, але як її втілити в життя, якщо в голові постійно дзижчать мухи набридливих страхів? Якщо переживання паралізують мислення й будь-які дії? Якщо доводиться прокидатися в тривозі і з тривогою засинати - або годинами вовтузитися в ліжку, бо страх розігнав сон?

Для широкого кола читачів, всіх, хто хоч раз у житті відчував тривогу чи страх та хоче мати дієві засоби, як швидко подолати ці стани або полегшити їх.

Авторка цієї книжки пропонує ефективні та перевірені способи, що знизять рівень тривожності і допоможуть відновити контроль над власним життям. Це і дихання, і візуалізації (ви зрозумієте, до чого тут гігантська фіолетова білка), і запитання для фрірайтингу, і спроби домовитися з думками. Аж 101 спосіб виставити свою тривогу за двері - а це половина шляху до щасливого життя. На іншій половині варто розвивати себе. Та і з цим ви вже впораєтеся самі, коли завдяки книжці здолаєте першу частину дороги.

Сторінок - 240

Формат 140 х 210 мм

Палітурка

Немає коментарів

Тут Ви можете залишити свій коментар, відгук чи поставити запитання:
* - поля, які потрібно заповнити

Ваш коментар
Ім'я *
Email (не публікується)
Ваш коментар:
Введіть код з малюнка